Hurtigere boring og dobbelt så lang levetid med Milwaukees nye hulsave! | Milwaukee Tools Norge
31 august 2014

Hurtigere boring og dobbelt så lang levetid med Milwaukees nye hulsave!

Giver op til 40% hurtigere og renere boringer end standard bi-metal hulsave, og har op til 2 gangelængere levetid sammenlignet med konkurrende hulsave. De nye Milwaukee SHOCKWAVE™ hulsave har et tyndvægget design på 0,6 mm og en optimeret tandgeometri ideelt til boringer i tyndt plademetal. Designet til brug med slagskruemaskiner.

Giver op til 40% hurtigere og renere boringer end standard bi-metal hulsave, og har op til 2 gangelængere levetid sammenlignet med konkurrende hulsave. De nye Milwaukee SHOCKWAVE™ hulsave har et tyndvægget design på 0,6 mm og en optimeret tandgeometri ideelt til boringer i tyndt plademetal. Designet til brug med slagskruemaskiner.

- Med udgangspunkt i den succesfulde Milwaukee SHOCKWAVE™ Impact Duty serie, som blev lanceret i 2009, er de nye hulsave et direkte resultat af håndværkernes ønsker og behov, da de i længere tid har efterspurgt løsninger, der kan bruges sammen med slagskruemaskiner, siger Thomas Møller, Trade Product Manager hos Milwaukee.

Mange elektrikere, VVS-installatører, HVAC/ventilationsarbejdere og blikkenslagere har de sidste mange år valgt at anvende slagskruemaskiner som deres primære værktøj, fordi de hjælper dem til at arbejde hurtigere.

 - Og eftersom slagboremaskiner fortsat vokser i popularitet, vil Milwaukee naturligvis fortsætte med at udvikle innovative tilbehørsløsninger, der kan tåle det ekstreme moment som disse værktøjer leverer, fortsætter Thomas Møller.

De nye SHOCKWAVE™ hulsave har 1/4” Hex bitfastgørelse og kommer i størrelser fra 19 mm op til  38 mm i diameter. Hulsavene er optimeret til boringer i tyndt plademetal på op til 3,2 mm og er designet med kantstop, der forhindre at man laver skader på bagvedliggende komponenter. De nye hulsave er også udstyret med en indvendig fjeder der automatisk fjerner materialet og dermed øger produktiviteten. Almindelige anvendelsesområder omfatter hulboring i el-tavler, metalprofiler, ventilationskanaler og metalplader.

- De nye hulsave kan sagtens anvendes sammen med standard bore-/skruemaskiner, men den virkelige fordele opnår du, hvis du bruger hulsavene sammen med en slagskruemaskine. Det giver nemlig mulighed for at holde værktøjet med én hånd og materialet med den anden.

Med udvidelsen af ​​hulsave i SHOCKWAVE™ serien, fortsætter Milwaukee sit engagement indenfor  innovative tilbehørsløsninger, der både sparer tid og øger produktiviteten på byggepladsen.

Mere information

For yderligere information kontakt Nordic Trade Product Manager Thomas Møller på telefon (+45) 43 56 55 61 eller e-mail: [email protected]. For information om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information om Milwaukees produkter besøg www.milwaukeetool.dk.

Om Milwaukee

For 90 år siden blev det første stykke Milwaukee værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: at producere de bedste og mest slidstærke værktøjer til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.